OVER FAMILY Axel

Ons verhaal

WELKOM BIJ FAMILY Axel

Blijf gezellig eten bij Family of bestel gemakkelijk Family voor thuis.

Family Axel is niet zomaar een eethuis, deze heerlijke Family bevindt zich namelijk in de voormalige kerk het centrum van Axel. Bij deze unieke, sfeervolle omgeving ben je elke dag op ieder moment welkom. Blijf een hapje eten in ons gezellige eethuis of neem jouw maaltijd mee naar huis om er thuis van te genieten; het kan allemaal. Vol passie en liefde bereiden wij (h)eerlijke producten en maaltijden met de beste verse ingrediënten. Van frites tot maaltijdsalade, van ijsje tot burger en van een goede kop koffie tot het lekkerste speciaal bier. Bij ons ben je aan het juiste adres!  

Terwijl de kinderen genieten van het indoor speelparadijs kunnen de volwassenen ongestoord genieten van al het goede dat Family Axel te bieden heeft en parkeren is nooit een probleem, dit kan gemakkelijk voor de deur. 

Meet&greet 

Heb jij iets te vieren? Het is ook mogelijk om bepaalde ruimtes te reserveren voor een zakelijke bijeenkomst, verjaardag of kinderfeestje. Bekijk de folder of neem contact op voor meer informatie. 

Bij Family Axel is echt iedereen welkom. Daarom is er voor de kleintjes een een binnenspeeltuin, waar ze zich lekker kunnen vermaken terwijl de ouders genieten van een goede kop koffie, lunch of diner. 

Kinderfeestje? Ook dat is mogelijk!

ONZE KERNWAARDEN

Samen genieten van Family

Samen genieten is waar het bij Family om gaat. In het Family eethuis geniet je samen van jouw favoriete Family gerechten. Maar van Family kan je ook thuis genieten, bestel Family voor thuis, zo geniet je overal van de lekkerste Family maaltijden.

Het is onze passie om altijd wat lekkers op tafel te zetten, met kwaliteit. Wij bieden jou een kaart vol (h)eerlijke producten en maaltijden die liefdevol worden bereid met de beste ingrediënten. Of je nou zin hebt in één van onze favorieten, zoals een Family burger met frietjes of juist voor wat extra groente wilt gaan zoals een salade, wij kiezen voor het beste en werken alleen met A-merken van top kwaliteit.

Bij Family staat de deur altijd voor je open. Op elk moment van de dag kan je bij ons genieten, van lunch tot diner en van een kopje koffie tot een late middagsnack of borrelplank, bij ons ben je altijd aan het juiste adres. 

accordion