Werken bij Family Axel

Join the Family

KOM JIJ ONS FAMILY TEAM VERSTERKEN?

Family Axel is een ruim, sfeervol en gezellig eethuis en dit zie je ook terug in ons Family team. We zijn een gezellige maar grote groep en werken keihard met elkaar om onze gasten 7 dagen per week van al het lekkers van Family te laten genieten.  

Flexibiliteit vinden wij heel belangrijk en dat mag je natuurlijk ook van ons verwachten, zo is een (bij)baan bij Family altijd goed te combineren met een studie, sport of de nodige vrijetijd.  

Family Axel biedt naast een gezellige Family ook nog eens een uitzonderlijke en bijzondere werkplek, wij zijn namelijk gevestigd in een omgebouwde kerk en onze locatie trekt nog altijd veel bekijks. Kortom, bij Family Axel is het alle hens aan dek en wij kunnen jouw hulp dan ook goed gebruiken.   

Kom jij het team van Jurgen versterken? Hij ziet jouw reactie graag tegemoet.  

Lees meer

WERKEN BIJ FAMILY

Wij zoeken Family members!

  • Flexibele werktijden
  • Werken met je vrienden
  • Afwisselende werkzaamheden
  • Lekker geld verdienen
  • Goede werkervaring voor de rest van je loopbaan

ONZE VACATURES

Join the Family

Allround medewerk(st)er

Ben jij een echte sfeermaker zowel in de keuken als aan tafel bij onze gasten? Dan zijn wij op zoek naar jou reageer snel en kom ons Family team in Axel versterken.

Keukenmedewerker

Kom jij het Family team versterken als keukenmedewerker? Jij krijgt de belangrijke taak om je teammembers te ondersteunen bij hun werk. De ideale bijbaan!

Open sollicitatie

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste Family members, stuur ons een open sollicitatie of gewoon een kort berichtje en wij laten je snel weten of er een plekje vrij is binnen onze Family.